Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Background Educations is een organisatie die werd opgericht in 2014 en die academische avondopleidingen organiseert in Mechelen, Gent en Antwerpen voor volwassenen.

Gesteund door de Vlaamse overheid voeren we een haalbaarheidsstudie uit om een innovatief doelgroepenbeleid uit te werken. Om de haalbaarheid van dit idee na te gaan is het van belang dat u uw mening met ons deelt, aan de hand van de vragenlijst hieronder. Het invullen van de vragenlijst duurt 4 minuten.

De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet met derden gedeeld. Indien u uw contactgegevens invult (niet verplicht), maakt u kans op een waardebon van € 50 bij Background Educations en kunt u gecontacteerd worden voor een kort telefonisch follow-up gesprek.

Indien u nog vragen heeft over deze bevraging, kunt u ons bereiken via hello@backgroundeducations.eu

Alvast van harte dank!


Enquête ‘Inclusie’

1. Wat is uw geslacht?
ManVrouw
2. Wat is uw geboortejaar?
 
3. Wat is uw gezinstoestand? (Gepensioneerden rekenen we bij de verdieners.)
Ik maak deel uit van een eenverdienersgezin zonder kind(eren) ten lasteIk maak deel uit van een eenverdienersgezin met kind(eren) ten lasteIk maak deel uit van een tweeverdienersgezin zonder kind(eren) ten lasteIk maak deel uit van een tweeverdienersgezin met kind(eren) ten lasteIk maak deel uit van een gezin waar niemand werkt, zonder kind(eren) ten lasteIk maak deel uit van een gezin waar niemand werkt, met kind(eren) ten laste

 
4. Wat is uw hoogst behaalde diploma?
Lager onderwijsLager middelbaar (secundair) onderwijs (jaren 1-3)Hoger middelbaar (secundair) onderwijs (jaren 4-6 en eventueel 7)Bachelor/KandidatuurMaster/LicentieMaster-na-masterDoctoraat
 
5. Welke werksituatie is op u van toepassing?
Werknemer fulltimeWerknemer parttimeZelfstandige (in hoofdberoep)/Vrij beroepIk voer geen betaald werk (meer) uit

ArbeiderBediende: niet-kaderlidBediende: middenkaderBediende: hoger kader

 

OnderwijsSociale sectorGezondheidszorgEconomie en managementTechniekTaal en communicatie

 
6. Zijn één of meerdere situaties van toepassing voor u? Indien ja, duid deze aan. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
U ontvangt een werkloosheidsuitkeringU ontvangt een ziekte- of invaliditeitsuitkeringU ontvangt een minimumpensioenU ontvangt een leefloonU bent een alleenstaande ouderU bent opgegroeid met een andere moedertaal dan het NederlandsU heeft een vluchtelingenstatuut of het 'statuut inzake subsidiaire bescherming', of u heeft een aanvraag ingediend voor een asielprocedureU bent een vreemdeling met wettig verblijf in BelgiëGeen van bovenstaande situaties is van toepassing voor me
 
7. Hoeveel vrije tijd heeft u gemiddeld op een gewone weekavond?
Minder dan een uurOngeveer 1 uurOngeveer 2 urenOngeveer 3 urenMeer dan 3 uren
 
8. Heeft u interesse in één of meerdere van de volgende onderwerpen? Indien ja, duid deze aan. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
PsychologieFilosofieLiteratuurVoedingswetenschappenGezondheidswetenschappenAndereIk kan geen onderwerp bedenken dat me zou interesseren

 
9. Heeft u al eens avondles gevolgd bij een opleidingsorganisatie (met uitzondering van een cursus die je volledig op internet gevolgd hebt)?
JaNee
 
10. Kent u Background Educations?
JaNee

Gehoord van familie of vriendenGehoord van een collegaGezien op FacebookGezien op TwitterGezien op LinkedInDe boekenwijzer van Background Educations gezienHet bierkaartje van Background Educations gezienGezien in de nieuwsbrief van een andere organisatieGezien in een krant of tijdschriftAndere

 
11. Heeft u al eens avondles gevolgd bij Background Educations?
JaNee
 
12. Zou u interesse hebben in academisch avondonderwijs zonder examens over een onderwerp dat u interesseert?
JaNee
 
13. Welke drempels weerhouden u er mogelijk van om u in te schrijven voor een academische avondopleiding? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Niet van toepassing, er zijn geen drempels voor meIk heb te weinig tijdIk heb er geen energie voorIk denk dat € 395 per semester te duur is voor meIk denk dat het niveau te hoog is voor meIk volg niet graag lesIk kan me moeilijk verplaatsenAndere

Door mijn werkDoor mijn gezinDoor mijn sociale leven/hobby's

 
14. Wat is het maximumbedrag dat u zou betalen voor een lesavond van 2.30 uur met een universiteitsprofessor over een onderwerp dat u interesseert? euro
 
15. Heeft u zich in het verleden als vrijwilliger al eens ingezet voor een organisatie?
JaNee

 
16. Zou u overwegen om u in de toekomst als vrijwilliger in te zetten voor een organisatie, als dit u een aanzienlijke korting bij Background Educations oplevert?
JaNee

Een organisatie die armen helptEen organisatie die vluchtelingen helptEen organisatie die kinderen helptEen organisatie die senioren helptEen organisatie die dieren helptEenmalige deelname aan wetenschappelijk onderzoek i.s.m. een Vlaamse universiteitBloed geven (i.s.m. het Rode Kruis)

 

uren per maand
Ik wil me niet belangeloos voor anderen inzettenIk heb te weinig informatie over vrijwilligerswerkIk heb te weinig tijdIk heb een fysieke beperking of ik ben chronisch ziekIk vind mezelf mentaal niet geschiktIk kan me moeilijk verplaatsenMijn omgeving wil niet dat ik dit doe

 
17. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul ze hier in.

 
18. Wilt u kans maken op een waardebon van € 50 voor de lessen van Background Educations? De winnaars worden telefonisch gecontacteerd voor een kort follow-up gesprek waarbij we met hen de gegeven antwoorden bespreken.
JaNee 
 

 

Nieuwsgierig naar de resultaten? Als eerste op de hoogte bij nieuwe programma’s, locaties, events of acties? Schrijf in op onze maandelijkse nieuwsbrief!