Kies een opleiding of les

Bekijk ons aanbod en kies een semester of één of meerdere afzonderlijke lessen die je wil bijwonen. Kan je niet kiezen? Opteer dan voor een abonnement en woon alle lessen bij die je maar wilt.

 

Koop online

Je koopt de opleiding online aan via onze webshop. Je betaalt via overschrijving, via domiciliëring of je voert de betaling uit via de KMO-portefeuille. Na je aankoop ontvang je meteen je factuur via mail.

 

Log in op je profiel

Log in op je online profiel om je bestelling op te volgen, je facturen (opnieuw) te downloaden en je gegevens aan te passen. In je profiel krijg je een overzicht van alle lessen waarvoor je bent ingeschreven.

 

Geniet van de les

Laat je inspireren en verrijken tijdens de les. Praktische info zoals locatie en startuur vind je door in je online profiel op de les te klikken. Duik achteraf in het cursusmateriaal als je graag extra leestips van de docent krijgt.

 

Evalueer de les

Heb je de les bijgewoond? Vul dan in je online profiel een evaluatie in. Enkel wanneer je een les evalueert, kan je er een certificaat voor krijgen.

 

Ontvang je certificaat

Heb je de les bijgewoond en geëvalueerd? Geweldig! Je ontvangt meteen je certificaat. Deel het via LinkedIn en laat iedereen weten wat je bereikt hebt!