De opleidingen in het academiejaar 2019-2020 vinden allemaal plaats in Mechelen.* De locatie en bereikbaarheid wordt aangegeven op de pagina van elke opleiding.

Bij elke inschrijving is een notitieboekje inbegrepen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Er staan drankautomaten met consumpties aan studentenprijzen.

  • De werking in Gent wordt een jaartje opgeschort om enthousiaste vrijwilligers te vinden en het aanbod af te stemmen op de vraag. Ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft? Stuur dan een mailtje naar backgroundeducationvzw@gmail.com.

Mechelen

Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat 88 2800 Mechelen. Kijk in de informatie bij de les voor de naam van het lokaal. De meeste lessen Filosofie gaan door in lokaal Mandela. Lessen Literatuur en Duurzame Steden gaan door in zaal Mernissi of zaal Eleanor Roosevelt

Omdat we voor academiejaar 2019-2020 geen vrijwilligers hebben gevonden, zijn er geen lessen gepland in Gent. Ken je iemand die hier graag haar of zijn schouders zou onder zetten? Laat het ons weten!