De opleidingen in het academiejaar 2018-2019 vinden allemaal plaats in Mechelen.* De locatie en bereikbaarheid wordt aangegeven op de pagina van elke opleiding.

Bij elke inschrijving is een notitieboekje inbegrepen. Consumpties zijn niet inbegrepen. Er staan drankautomaten met consumpties aan studentenprijzen.

  • De werking in Gent wordt een jaartje opgeschort om enthousiaste vrijwilligers te vinden en het aanbod af te stemmen op de vraag. Ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft? Stuur dan een mailtje naar backgroundeducationvzw@gmail.com.

Mechelen

Thomas More Campus De Vest, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen. Op minder dan 10 minuten wandelen van het station en met parkeergelegenheid vlak naast het gebouw.

Vanaf academiejaar 2019-2020 zijn er opnieuw lessen gepland in Gent 

 

 

 

 

Gent

HoGent Campus Schoonmeersen, gebouw B, Voskenslaan 270, 9000 Gent. Minder dan 10 minuten wandelen van station Gent-Sint Pieters en met parkeergelegenheid op de campus. Parkeren kan in de ondergrondse parking onder gebouw P (toegang via de Valentin Vaerwyckweg) door het ingeven van een code. Deze code vind je na inschrijving terug in je profiel, bij de betreffende les.