Filter Staff

Caro Lemeire

Caro Lemeire startte in 2014 de bvba Background Educations op en maakte het unieke concept tot een succes. Zij bouwde de organisatie en programma’s uit en bereikte een grote groep enthousiaste cursisten.

In 2017 droeg ze de activiteiten over aan Background Education vzw om haar handen vrij te hebben voor andere initiatieven.

Mila Druwe

Mila is oprichter van Background Education vzw en houdt zich bezig met de het dagelijks bestuur en de praktische organisatie.

Ze is ook cursusbegeleider van de opleidingen Literatuur: literaire stromingen en bewegingenFilosofie: levensvragen en maatschappelijke thema’s en Duurzame voeding.

Mila studeerde klassieke talen aan de VUB en volgde bijkomend een opleiding in marketing en psychologie. Ze heeft een brede belangstelling en wil zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met interessante onderwerpen.

Cyrina Grimonprez

Cyrina is sinds 2018 betrokken betrokken bij Background Education vzw.

Ze ondersteunt de vzw en zet mee het beleid uit voor de komende jaren.

Ze studeerde pedagogische wetenschappen en internationale politiek aan de UGent en General Management aan Vlerick Business School. Nu werkt ze als consultant en doet strategische projecten voor de publieke sector.

Marjan Rom

Marjan is cursusbegeleider van de opleiding Psychologie: Sociale relaties

Ze woont in hartje Mechelen. Ze is jurist van opleiding maar kijkt graag over het muurtje.

Ze houdt van levenslang leren, fietsen en eten met vrienden.