Zelfstandige of KMO?

Via de Vlaamse KMO-portefeuille genieten jij en je werknemers van een steunmaatregel met maar liefst 40 % korting. Hoe, wat, waar? Dat lees je hier!

Werknemer?

Werknemers uit paritair comité 200.00 die een opleiding volgen buiten de werkuren kunnen dit via hun werkgever terugbetaald krijgen door CEVORA.
De terugbetaling bedraagt tot € 375 per opleiding en per werknemer voor werkgevers die een opleidingsplan hebben.
Vraag je werkgever nu voor terugbetaling van je avondopleiding bij Background Educations! Alle info over de terugbetalingsvoorwaarden vind je hier.

Bedrijf?

Als  minimaal 5 werknemers van hetzelfde bedrijf inschrijven, zorgen wij voor een kortingstarief van 10 % (voor programma’s of aparte lessen / niet voor abonnementen / niet cumuleerbaar met andere kortingen).  Gebruik code ‘bedrijf*5’ bij het inschrijven, en noteer de naam van je bedrijf + ‘bedrijf*5’ in het opmerkingenveld dat je tijdens je inschrijving te zien krijgt. Gebruik bij de inschrijving het e-mailadres van je bedrijf.

Of liever op maat?

Via het Academy concept organiseren we bedrijfsopleidingen op maat. Je kiest een thema uit ons aanbod en Background zorgt voor de volledige organisatie van jouw Academy. Als bedrijf kan je je werknemers, klanten of partners laten deelnemen aan een exclusieve les, op onze locatie of op jouw bedrijf. We maken graag een offerte op maat. Mail je vraag naar mila@backgroundeducations.eu of bel +32 485 31 24 82.

Werknemers inspireren

We kregen weer heel wat nuttige feedback van onze cursisten via onze jaarlijkse bevraging:

  • 78 % van de respondenten vindt dat de opleiding bij Background Educations hem/haar inspiratie gegeven heeft voor het werk.
  • 62 % van de respondenten heeft de kennis van een cursus bij Background Educations ook al effectief toegepast op het werk.
  • Het merendeel van de cursisten zou het enorm zou appreciëren mocht zijn/haar werknemer de kosten voor de opleiding (ten dele) op zich nemen. Anderzijds weten we uit gesprekken met werkgevers dat cursisten zélf het initiatief moeten nemen om dit te vragen.

Wil jij je werknemers inspireren en hen laten voelen dat ze geapprecieerd worden? Schenk hen een abonnement waarmee ze gedurende het hele academiejaar zoveel lessen en opleidingen mogen volgen als ze maar willen.